OBEZBEDIMO NAŠOJ KATARINI DA ZAVRŠI DOKTORSKE STUDIJE

Katarina Popović je ambiciozna i talentovana mlada devojka koja ima jedan divan cilj – da završi doktorske studije na Fakultetu savremenih umetnosti, Univerziteta u Beogradu. Pomozimo joj zajedno da u tom cilju uspe!

Nakon osnovnih studija na gore pomenutom fakultetu, Katarina je završila i master studije na studijskom programu “Konzervacija i restauracija slika i umetničkih dela na papiru”, sa prosečnom ocenom 9,10. Upisala je doktorske studije “Vizuelne umetnosti”, a u tome joj je pomogao naš Centar “Jaki mladi”, pokrivajući početne troškove upisivanja studijskog programa.

Katarina je odrasla u domskom smeštaju za decu bez roditeljskog staranja, ali ni mnogobrojni izazovi kroz koje je prolazila u svom odrastanju je nisu sputali da sebi postavi i ostvari najviše ciljeve.

Pozivamo vas da se pridružite akciji sakupljanja sredstava za pokrivanje troškova prve godine školarine Kaćinih doktorskih studija, koje iznose 315.000 RSD i tako joj pružite neophodnu podršku u ostvarenju još jedne životne prilike.

Kampanju možete podržati na dva načina:

  • online donacijom na donacije.rs ili
  • uplatom na tekući račun Fondacije.

Unapred se zahvaljujemo na podršci!