SOS Dečija sela Srbija već 18 godina pruža pomoć i podršku deci, mladima i porodicama u riziku. Mi verujemo da je porodica najbolјe mesto za odrastanje i pravilan razvoj dece i da svako dete treba da živi u toplom, bezbednom i podsticajnom okruženju, kako bi izraslo u zdravu, uspešnu i srećnu osobu i korisnog člana zajednice. Da bismo sprečili izdvajanje dece iz porodice fokusirani smo na preventivni rad i podršku porodicama koje ne uspevaju da samostalno reše životne izazove i na adekvatan način brinu o deci, kao i na pomoć deci i mladima koji su morali biti smešteni u neki vid alternativne brige.

Rad naše organizacije finansira se zahvalјujući dobroj volјi donatora, partnera i prijatelјa, i svaka podrška nam je od velikog značaja.

Predškolci i osnovci iz porodica koje pomažemo, i ove godine nacrtali su motive od kojih su nastale novogodišnje čestitke. Nјihovom kupovinom pružate podršku deci, mladima i porodicama u riziku uklјučenim u sve naše programe.

Nadamo se da će vas ovi prelepi radovi motivisati da svojim partnerima, prijatelјima i porodici pošalјete najlepše želјe za Novu 2023. godinu, te da ćete upravo našim novogodišnjim čestitkama ulepšati praznike onima koji ih dobijaju, ali i onima kojima su namenjena sredstva od kupovine.

Naručite čestitku

Vaše ime i prezime*

Vaš e-mail*

Telefon*

Naziv kompanije

Broj čestitki