Zubatisaurus U SOS Dečijem selu!

zubatisaurus1-29

Juče su SOS Dečije selo u Kraljevu posetili prijatelji iz Dr.Oetker kompanije. Podržavajući naš rad doniranjem svojih proizvoda i novčanim donacijama, ove godine se naša saradnja proširila – imali smo priliku da im na ljubaznost uzvratimo igrom. Naša deca su, igrajući se, smislila imena privescima u obliku dinosaurusa – pudingosaurusima, a zaposleni u Dr.Oetkeru su odabrali najbolja. Juče se jedan od njih – plavi Zubatisaurus igrao sa decom!

zubatisaurus2-29

Na opšte oduševljenje dece Zubatisaurus je strpljivo izdržao sva milovanja, štipkanja I čupkanja kojima deca nisu mogla da odole. Uz bojenje sličica pudingosaurusa I ukusnu tortu koju su prijatelji iz Dr.Oetkera doneli na poklon deci druženje je proletelo.

zubatisaurus3-29

Direktor Dr.Oetker Srbija, gospodin Zoran Mitić, uručio je ček na 100.000 dinara direktorki SOS Dečijeg sela Kraljevo , gospodji Vesni mraković-Jokanović, po 1 dinar od svakog prodatog Pudingosaurusa.

zubatisaurus4-29

Tomas Urban , Dr.Oetker country manager,  podržava SOS Dečije selo i lično, kao član Kluba prijatelja, pa je ovo bila I prilika da mu uručimo člansku kartu Kluba, obzirom da je ovo njegova prva poseta Dečijem selu.

zubatisaurus5-29

Mnogo ljubavi I topline razmenjeno je juče, mnogo radosti I sreće mogli su da osete svi prisutni. Moto SOS Dečijeg sela DOM PUN LJUBAVI ZA SVAKO DETE danas je naišao na pravi odgovor, moto Dr.Oetkera MI PODRŽAVAMO PORODIČNE VREDNOSTI.