Zahvalnica Fondaciji SOS Dečija sela Srbija od strane opštine Bajina Bašta

Bajina Bašta, 25.07.2015. godine – Svečanom sednicom Skupštine opštine i uručenjem povelja i zahvalnica, obeležen je dan opštine Bajina Bašta.
Povelje i zahvalnice su dodeljene institucijama i pojedincima koji su svojim radom doprineli bržem razvoju ali i obnovi ove opštine nakon prošlogodišnjih poplava koje su pogodile ovaj grad na Drini. Fondacija SOS Dečija sela Srbija, zahvalnicu je dobila za rad sa hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Bajina Bašta.

bb2

Kroz radionice koje sprovodi naš mobilni tim SuperBus, na ovoj lokaciji prisutni smo od decembra prošle godine. Naši edukatori trudili su se da kroz igru, zabavu i druženje, prenesu edukativne sadržaje deci koja dolaze iz hraniteljskih porodica, u saradnji sa lokalnim partnerima.
Pored naše Fondacije, zahvalnicu je primila i potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, predstavnici vojske Republike Srbije, istaknuti preduzetnici, humanitarni radnici i pojedinci iz kulturno – sportskog života opštine Bajina Bašta. Ispred Fondacije, zahvalnicu su primili edukator u mobilnom timu SuperBus Miloš Tomaš i koordinatorka Emergency Relief Project-a, Maja Simić.

bb3