Ulepšajte novogodišnje praznike deci bez roditeljskog staranja

‘’Obožavam Novu godinu! Ako sam dobar, Deda Mraz mi ostavi igračke ispod jelke… Jednom ću se probuditi u sred noći da ga uhvatim i upoznam. Volim što smo tada ceo dan svi zajedno, a mama uvek napravi baš dobar ručak. Budu dobri filmovi a jednom sam video i vatromet’’, raduje se mali Nikola iz SOS Dečijeg sela Kraljevo još jednoj Novoj godini.

Novogodišnji praznici su dani kada dragim ljudima kupujemo poklone, sitnice kojima im pokazujemo da mislimo na njih, i da smo im zahvalni što postoje u našim životima. Taj simboličan gest i nama odraslima mnogo znači, naročito u prazničnim danima, koji su i sami po sebi posebni. A zamislite tek kako je deci, koja sa nestrpljenjem isčekuju novogodišnje poklone i posetu Deda Mraza. Pomislite na decu koja su bila uskraćena za toplinu roditeljskog doma. Njima u ovom periodu, više nego ikada, znači dodatni znak pažnje i saznanje da još neko na njih misli…

Zato nam pomozite da ulepšamo dane njihovog detinjstva i poklonimo delić praznične atmosfere i osmeha deci iz SOS Dečijeg sela Kraljevo. Na taj način ćete učiniti duplo veću radost – učinićete nešto lepo za naše najmlađe, ali i za sebe, jer nema boljeg osećaja od osećaja darivanja. Naš rad možete podržati uplatom na račun 160-373368-31, ili putem online donacije.

U ime dečaka i devojčica o kojima brinemo unapred Vam se zahvaljujemo na ovom humanom gestu!