U susret praznicima

praznici-21

U susret praznicima SOS Dečije selo Kraljevo žuri malim i velikim koracima, nasmejano, zatrpano pahuljama, sa nestrpljenjem očekujući Deda Mraza, paketiće i čestitke.

Mnogo prijatelja učinilo je da koraci kojima koračaju naša deca i mladi budu sigurni, stabilni i srećni. Jedan od njih svakako je Vojvodjanska banka, koja naš rad podržava već treću godinu, kupovinom novogodišnjih čestitki sa motivima crteža dece iz SOS Dečijeg sela. Sredstvima koje nam već tradicionalno doniraju na ovaj način, pomažu pokrivanje tekućih troškova SOS Dečijeg sela, onih bez kojih život dece ne bi bio tako bezbrižan.

u_susret_praznicima2-21

Velikodušnost  i prijateljstvo Vojvodjanske banke i njenih zaposlenih možemo uzvrati na svoj način. Da pozovemo naše prijatelje da zajedno naprave Sneška sa nama, da podelimo osmehe, radost, i topao čaj nakon toga. Niko nije previše odrastao da bi zaboravio svog prvog Sneška iz detinjstva. Hajde da zajedno napravimo još kojeg!

Pažnja za pažnju, osmeh sreće za pomoć, zahvalnost za dobročinstvo… I eto nas, kako sa malom rukom u velikoj prijateljskoj ruci, koračamo ka budućnosti, sigurnij i srećniji.