Tražimo volontera za časove violine

Radeći sa decom i porodicama u okviru programa “Osnaživanje mladih romskih porodica”, naše koleginice upoznale su divnog, jedanaestogodišnjeg dečaka, koji je jako veseo, vredan i odgovoran. Ovaj mališan, pored redovnog obrazovanja pohađa i nižu muzičku školu. Svira violinu, jer želi da nastavi porodičnu tradiciju bavljenja muzikom. Međutim, trenutno mu je potrebna dodatna podrška, kako bi poboljšao svoje veštine, na bolji način izrazio svoj talenat i lakše savladao izazove pred kojima se našao u ovom periodu svog muzičkog obrazovanja.

Ima veliku želju za učenjem i napredovanjem, ali njegova porodica nije u mogućnosti da mu obezbedi dodatne privatne časove.

Sa željom da mu pomognemo, tražimo volontera koji bi ovom divnom mališanu održavao časove violine. Dečaku su najpotrebniji časovi solfeđa. Nije potrebno da volonter/ka ima akademsko obrazovanje, može biti i student/kinja, ili osoba sa završenom nižom muzičkom školom. Dovoljno je da volite da radite sa decom, nemate predrasude i senzibilisani ste za potrebe osoba koje pripadaju najranjivijim kategorijama.

Volonter/ka će biti angažovan/a na osnovu ugovora o volontiranju na 40 sati mesečno.

Ukoliko želite da steknete iskustvo volontiranja u humanitarnoj organizaciji, posvećenoj brizi o deci i porodicama i svojom pažnjom, znanjem i posvećenošću pomognete razvoju budućeg violiniste, pošaljite prijavu na mejl karijera@sos-decijasela.rs.

Veliko hvala u naše i u ime našeg malog violiniste!

488580912