Tradicionalni 22. humanitarni izbor najlepše novogodišnje jelke hotela Hyatt Regency Beograd

Hyatt Regency Beograd dvadeset i drugi put, tradicionalno je organizovao Izbor najlepše novogodišnje jelke – dobrotvornu prazničnu manifestaciju prilikom koje svoju kreativnost predstavlja sedam kompanija, čiji zaposleni ukrašavaju jelke koje su postavljene u holu hotela Hyatt Regency Beograd od 1. decembra 2018. do 9. januara 2019. godine.

Ovogodišnja tema za dekoraciju jelki nosi naziv „Kada igra zanese i sve loše odnese”. Kompanije učesnice su: Lepota & Zdravlje magazin u saradnji sa predškolskom ustanovom Trešnjober, Gorenje, Generali osiguranje Srbija, Lidl Srbija, Vinarija Tikveš, OMV Srbija i Krzno Stevanović. Kompanija koja je takođe dala svoj doprinos jeste Sitel, koja je odlučila da donira sredstva ali nažalost nije stigla da okiti svoju jelku.

Prvi put ove godine imali smo tri pobedničke jelke.

Titulu pobednice zahvaljujući najvećem broju lajkova na zvaničnoj facebook stranici hotela Hyatt Regency Beograd ove godine ponele su dve jelke kompanija Generali osiguranje Srbija i Lidl Srbija koje su postigle jednak broj glasova, i to preko 3000.

Ove godine nezavisan žiri u sastavu glumac ANDRIJA KUZMANOVIĆ, glumica TAMARA KRCUNOVIĆ, pevačica LENA KOVAČEVIĆ, voditelj SLAVKO BELESLIN je jednoglasno proglasio za pobednika jelku kompanije Lepota&Zdravlje koja je ove godine okitila jelku uz pomoć mališana iz predškolske ustanove Trešnjober.

Pobednička jelka šalje poruku koja će stići i do mališana i do odraslih, da u sebi treba sačuvati dečiju maštu iskrenost i radost, jer život je igra u kojoj je najbitnije nositi uvek osmeh na licu.

Ukupan iznos participacije kompanija učesnica od 5.600 evra, biće doniran našoj organizaciji i to SOS Dečijem selu u Kraljevu.

Takođe ove godine, kroz korporativni program Hyatt Community Grant, našoj organizaciji i Centru “Jaki mladi” donirano je 10.000 dolara.