Sport i zabava sa decom iz SOS Dečijeg sela

I ovog septembra zaposleni iz kompanije Dr Oetker su se družili sa decom iz SOS Dečijeg sela, u okviru Sportske subote koja je bila organizovana na dve lokacije.

Sportska subota uspostavljena je 2017. godine sa svrhom da se zaposleni kroz sportske i zabavne aktivnosti bolje upoznaju, druže i nauče nešto novo.

Prošle godine Sportska subota dobila je humanitarni karakter, kada su naši prijatelji iz kompanije Dr Oetker u aktivnosti koje su se za tu priliku organizovale uključili SOS Dečije selo, želeći da, pored robnih i novčanih donacija koje kompanija izdvaja, mališanima i omladini iz SOS Dečijeg sela ulepšaju dan kroz druženje, sport i zabavu.

Ove godine Sportska subota je organizovana 28. septembra na dve lokacije – u fabrici u Šimanovcima i u SOS Dečijem selu u Kraljevu.

U Šimanovcima se oko 150 zaposlenih i dece družilo i zabavljalo kroz fudbal, odbojku, igrice bez granica i crtanje. U okviru edukativnog segmenta organizovana je radionica Digitalna pismenost sa svrhom da se deca edukuju o bezbednom korišćenju interneta. Na kraju dana menadžment kompanije na čelu sa Upravnim direktorom, Zoranom Mitićem, uručio je novčanu donaciju SOS Dečijem selu i ceo događaj smo zasladili Dr.Oetker tortom. Narednog dana za decu je organizovana poseta Zoološkom vrtu u Beogradu i čime smo upotpunili vikend.

U Kraljevu se više od 50 zaposlenih i mališana družilo kroz sportske, zabavne i edukativne aktivnosti prilagođene deci uzrasta do 6 godina i ceo događaj je takođe zaslađen Dr.Oetker tortom.