SOS Dečija sela na Dečijem sajmu

Fondacija SOS Dečija sela predstavila se na 17. Polimark Dečijem sajmu, koji je održan od 06. do 08. maja u Hali 3 Beogradskog sajma.

Na našem štandu, posetioci i predstavnici kompanija izlagača imali su priliku da se upoznaju sa organizacijom, aktuelnim projektima i programima koje sprovodimo, kao i da donacijom pomognu naš rad koji je usmeren na obezbeđivanje boljih uslova za rast i razvoj dece i stvaranje doma punog ljubavi za svako dete.

SOS Dečija sela na Dečijem Sajmu

                                           SOS Dečija sela na Dečijem sajmu

U okviru ovog sajma ostvarili smo i uspešnu saradnju sa preduzećem “Eko step“, koje se bavi proizvodnjom drvenih, ekoloških igračaka namenjenih edukaciji, zabavi i razvijanju kreativnosti kod dece.“Eko Step” je donirao vredan paket igračaka za decu u SOS Dečijem selu u Kraljevu. Uručenje donacije održano je u nedelju, 8. maja, na glavnoj bini u Hali 3, a donaciju su u ime “Eko Stepa” uručili Nenad Stepanović iz ovog preduzeća i muzičar i voditelj Igor Blažević, poznatiji kao Inspektor Blaža.

U skladu sa našom misijom, u čijem su fokusu briga o deci, pomoć deci i mladima u nevolji i razvoj zajednica u kojima smo prisutni, Dečiji sajam bio je idealno mesto za predstavljanje i skretanje pažnje na naše vrednosti i važnost onoga čime se bavimo, a to je dobrobit dece i poboljšanje uslova u kojima deca žive.

Bili smo na Dečijem sajmu

                                    Bili smo na Dečijem sajmu

U okviru Polimark Dečijeg sajma održan je niz edukativno zabavnih aktivnosti za najmlađe, kao što su predstave, kreativne radionice, nagradne igre i sportske aktivnosti, dok su roditelji mogli da se informišu o proizvodima i uslugama namenjenim deci, ali i celoj porodici