,,Ševrolet” poklonio prvi automobil SOS Dečijem selu Kraljevo

chevrolet_donacija

Povodom stogodišnjice rada kompanija ,,Ševrolet” će donirati sto automobila SOS Dečijim selima širom Evrope
Prvi u seriji od sto automobila svečano je predat baš u Srbiji, SOS Dečijem selu Kraljevo. U utorak, 22. februara 2011. u prostorijama ,, InterautoTrejda” u Čačku, njegov vlasnik, gospodin Milija Kostić, predao je klučeve snežno belog Ševrolet Kruza, direktorici SOS Dečijeg Sela Kraljevo, Vesni Mraković-Jokanović, uz bučno odobravanje okuplenih mališana, počasnog gosta, gradonačelnika Kraljeva, gospodina Ljubiše Simovića i  Mis Srbije 2010, Milice Jelić.

„Veoma smo srećni da smo u prilici da pomognemo dobrotvornoj  organizaciji SOS Dečijih sela u Srbiji“ – istakao je gospodin Andrew Higgins, regionalni direktor ,,Ševroleta” za Centralnu Evropu. „Ovo je prvi od ukupno dva automobila, koja poklanjamo u Srbiji i iskreno se nadam da će ovi automobil biti prava pomoć Dečijem selu u svom svakodnevnom radu.“

„Zahvaljujemo se kompaniji  ,,Ševrolet” i ,,Interauto-Trejdu” na ovom divnom poklonu!“ – izjavila je gospođa Mraković-Jokanović, u ime SOS Dečijeg sela Kraljevo, dok su deca uživala u rođendanskoj torti i zabavi. “Imamo onoliko koliko drugima dajemo. Istinitost ove poslovice i osećaj za društvenu solidarnost danas pokazuje ,,Ševrolet”. Automobil koji smo dobili na poklon mnogo će olakšati naš rad u SOS Dečjem selu, brigu o 87 mladih i dece, kao i realizaciju novih programa” – rekla je čestitajući rođendan “Ševroletu” i zahvaljujući se na poklonu direktorka Vesna Mraković-Jokanović. Ona je pozvala i sve druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je to potrebno.

Drugi automobile biće doniran SOS Dečijem selu Kraljevo u septembru mesecu.