Samsungova „Trka nade“ za SOS Dečija sela u Srbiji

samsung_trka_nade-31

Kompanija Samsung je 9. juna organizovala humanitarnu “Trku nade” i pozvala sve da uz korišćenje nove sportske aplikacije „Hope Relay“, pomognu u prikupljanju novca za SOS Dečija sela u Srbiji. Za svaka tri pređena kilometra svakog učesnika kompanija Samsung Electonics donira 100,00 RSD, a prikupljeni novac će, zajedno sa Samsung proizvodima, biti doniran deci iz ovih ustanova.

Po završetku trke svi posetioci bili suu  prilici da slušaju koncert grupe „Neverne bebe“ i druže se sa ambasadorima projekta i decom iz SOS Dečijih sela. „Hope Relay“ karavan zatim je posetio i Niš (12. jun), Kragujevac (13. jun) i Novi Sad (14. jun). Specijalno dizajniran kamion-bina bio je parkiran u centru ovih gradova, a svi prisutni mogli su da se priključe trci i na taj način daju svoj doprinos Samsungovoj plemenitoj inicijativi.

Do sada je ovom akcijom prikupljeno 2.000.00,00 dinara, a akcija traje još uvek, do 12. Septembra 2012.

Da biste učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji treba da preuzmete aplikaciju „Hope relay“, koja pomoću GPS-a prati svaki kilometar pređen u trčanju, hodanju, na biciklu ili čak na skejtbordu, pod uslovom da je kretanje sporije od 40 km/h. Aplikacija radi kao bilo koji drugi sistem koji uključuje GPS praćenje, ali ima i neke pametne društvene dodatke. Korisnici mogu da kreiraju svog „avatara“ tako što će snimiti svoju fotografiju i umetnuti je u neki od postojećih atletičarskih okvira. Aplikacija može da se pokrene na svim platformama smart telefona (Android, Bada, IOS) nezavisno od proizvođača uređaja.

samsung_reklama-31

Za svakog pojedinca, aplikacija prikazuje ključnu statistiku, uključujući pređenu kilometražu, koliko novca je prikupljeno i kakav je vaš rezultat u odnosu na ostale učesnike “Trke nade“.

Samsungovu “Trku nade“ podržale su brojne poznate ličnosti, među kojima su sportisti Slobodan Soro, Dejan Udovičić, Ivan Lenđer, Aleksandra Karakašević, muzičari Dejan Cukić, Zvonimir Đukić-Đule, TV lica Ivon Jafali, Zoran Kesić i Dejan Pantelić, kao i glumica Nataša Tapušković.

Ambasadori ovog projekta, na globalnom nivou, su poznati fudbaler Dejvid Bekam i poznati kulinarski majstor Džejmi Oliver.
Zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešća u ovoj akciji!
Pridružite se I Vi!