Samsung Elektronics – sa nadom u bolje sutra

samsung-16

Nastavljajući saradnju započetu kroz akciju „Trka nade“, prošle godine,  SOS Dečije selo Kraljevo, 21. februara, posetili su prijatelji iz kompanije Samsung. U kampanji „Hope relay“, koju su podržale brojne poznate ličnosti, među kojima su sportisti Slobodan Soro, Dejan Udovičić, Ivan Lenđer i Aleksandar Karakašević, muzičari Dejan Cukić i Zvonimir Đukić-Đule, TV lica Ivon Jafali, Zoran Kesić i Dejan Pantelić, radio voditelj Igor Brakus kao i glumica Nataša Tapušković, za podršku našem radu, prikupljeno je nešto više od 2 miliona dinara.

samsung2-16

Pored opremanja nove kuće za Zajednicu mladih, kupovine kućnih aparata potrebnih SOS porodicama, donacija je iskoršćena i za kupovinu lož ulja neophodnog za grejanje SOS Dečijeg sela, kao i za angažovanje logopeda, psihoterapeuta i drugih stručnih saradnika.

samsung3-16

Ispred kompanije Samsung Electornics decu je pozdravio  direktor za Srbiju, gospodin Saša Marjanović, i na oduševljenje mališana, podelio poklone- telefone i fotoaparate.

samsung4-16

Kao promoteri ove humane akcije, naši gosti bili su i naš proslavljeni vaterpolista Slobodan Soro i poznati glumac Viktor Savić. Družeći se sa decom, pokazali su im kako, uz pomoć savremene tehnologije, mogu da unaprede svoje znanje i da iskoriste svoju kreativnost.

samsung5-16

U ime SOS Dečijeg sela Kraljevo, gospodinu Saši Marjanoviću zahvalila se direktorka, gospodja Vesna Mraković-Jokanović, uručujući mu zahvalnicu i simboličan poklon. Ovom prilikom najavljeno je da će saradnja biti nastavljena podrškom osamostaljivanju mladih, kroz dodatne obuke potrebne za lakše zapošljavanje. Uz prijatelje poput kompanije Samsung Electronics nada u bolju budućnost dece i mladih postaje dostižna.

samsung6-16