Fondacija SOS Dečija sela Srbija je nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija, koja od 2004. godine radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja, osnaživanju porodica u riziku i osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa. U potrazi smo za novim članovima tima.

 

 

TRAŽIMO SOS PREDSTAVNIKE NA TERENU

Lokacija: Beograd

Više izvršilaca

 

 

OPIS POSLA:

 

SOS predstavnik na terenu zadužen je za informisanje javnosti o radu organizacije SOS Dečija sela Srbija. Kroz komunikaciju sa građanima „licem u lice” naši predstavnici prezentuju aktivnosti organizacije. Rezultat angažovanja SOS predstavnika na terenu je uključivanje građana u Klub Zlatno srce i kontinuirano pružanje podrške deci i mladima bez roditeljskog staranja i porodicama u riziku o kojima brine naša organizacija.

 

KAKVI SU SOS PREDSTAVNICI NA TERENU?

 

On/ona ima zlatno srce i ambiciju ka humanitarnom radu. Ima iskustvo i spremnost za rad na terenu na različitim otvorenim i zatvorenim lokacijama u Beogradu (šetališta, šoping centri, supermarketi i sl.). Komunikativan je, odgovoran, motivisan i posvećen misiji organizacije SOS Dečija sela Srbija.

 

SOS PREDSTAVNICIMA PRUŽAMO PRILIKU DA:

 

  • Budu angažovani po Ugovoru o privremeno povremenim poslovima uz plaćene doprinose, zdravstveno osiguranje i prevoz;
  • Rade dinamičan posao sa fleksibilnim radnim vremenom;
  • Ostvare fiksnu zaradu, kao i bonuse u skladu sa postignućem;
  • Se profesionalno razvijaju kroz treninge i obuke;
  • Rade u podsticajnom okruženju uz kontinuiranu podršku stručnog tima.

 

Zainteresovani kandidati svoju radnu biografiju (CV) mogu poslati na mejl adrese: Marija.D.Jovanovic@sos-decijasela.rs i/ili karijera@sos-decijasela.rs.

Svoje podatke možete poslati i putem formulara u nastavku.

Vaše ime i prezime

Vaš e-mail

Telefon

Priložite CV

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.