Predstava „Snežana i 7 patuljaka“ u Narodnom pozorištu Kikinda

U Narodnom pozorištu Kikinda (Trg srpskih dobrovoljaca 28), u četvrtak, 01. marta, od 11 časova, biće izvedena predstava „Snežana i 7 patuljaka“, koju su, u saradnji sa našim kolegama, pripremila deca koja borave u Prihvatnom centru Kikinda. Predstava će biti izvedena na farsi jeziku, sa titlovima na srpski.

Za organizaciju događaja zaslužni su SOS Dečija sela Srbija, Kancelarija za mlade Kikinda, Centar za omladinski rad, kao i Narodno pozorište koje je za izvođenje ove jedinstvene predstave obezbedilo prostor.

Predstava Kikinda

U saradnji sa lokalnim školama, predstavi će prisustvovati i više od 250 mališana iz Kikinde, a škole će ovom prilikom donirati školski pribor, koji će SOS Dečija sela Srbija koristiti u daljem radu sa decom izbeglicama u Prihvatnom centru Kikinda.

Predstava “Snežana i 7 patuljaka”, izvedena je već dva puta u Prihvatnom centru za roditelje malih glumaca, predstavnike organizacija, zaposlene u SOS Dečijim selima Srbija i zaposlene u PC Kikinda, a u četvrtak, 01. marta ovu predstavu će imati priliku da pogledaju i donatori, partneri i prijatelji naše organizacije, kao i građani.