Predstava “Snežana i 7 patuljaka” oduševila publiku u Kikindi

U Narodnom pozorištu Kikinda u četvrtak, 01. marta je izvedena nesvakidašnja predstava.

U pitanju je predstava „Snežana i 7 patuljaka“, na farsi jeziku, sa titlovima na srpski, koju su izvela deca koja borave u Tranzitnom centru Kikinda. Deca su predstavu pripremila u saradnji sa zaposlenima iz SOS Dečijih sela Srbija, koji im u ovom centru svakodnevno pružaju pomoć i podršku.

Za organizaciju događaja zaslužni su SOS Dečija sela Srbija, Kancelarija za mlade Kikinda, Centar za omladinski rad Novi Sad, Narodno pozorište koje je za izvođenje ove jedinstvene predstave obezbedilo prostor i organizacija Unicef Srbija, koja podržava rad SOS Dečijih sela Srbija u Prihvatnom centru Kikinda.

IMG_5555

U saradnji sa lokalnim školama, predstavi je prisustvovalo i više od 150 mališana iz Kikinde, kao i patneri, prijatelji i donatori SOS Dečijh sela Srbija, predstavnici lokalnih institucija, organizacija i gradjani.

Predstava je naišla na izuzetno dobar prijem kod publike koja je pevala, plakala i gromoglasnim aplauzom podržala male glumce.

Predstava “Snežana i 7 patuljaka”, izvedena je već dva puta u Prihvatnom centru Kikinda – za roditelje malih glumaca, predstavnike organizacija, zaposlene u SOS Dečijim selima Srbija i zaposlene u PC Kikinda.

IMG_5565