PORODIČNI RUČAK SOS DEČIJEG SELA KRALJEVO ZA DR. OETKER VELIKOM TRPEZOM VELIKOG SRCA

Kompanija Dr. Oetker je tokom septembra meseca organizovala digitalnu kampanju u kojoj su svi učesnici činili veliku porodicu i okupili se za najvećim digitalnim stolom u Srbiji. Kampanja je imala za cilj isticanje važnosti sloge i ujedinjenja svih nas, kao znak solidarnosti tokom prethodnog perioda, trenutne situacije sa kojom se suočavamo, ali i neizvesnog vremena koje je pred nama.

Učesnici Dr. Oetker kampanje postavljali su fotografije jela ili poslastica na svoj Instagram profil, uz hashtag #OkupljamoPorodicu. Istovremeno, na Dr. Oetker veb-sajtu kreirana je specijalna stranica na kojoj su sva jela generisana i prikazana na digitalnom stolu.

Svi učesnici kampanje dali su svoj doprinos Dr. Oetker donaciji namenjenoj našoj Fondaciji.

 

Pored novčane donacije, u iznosu od 400.000 dinara, 19. septembra je za decu i mlade iz SOS dečijeg sela Kraljevo organizovan porodični ručak u dvorištu Sela, uz poštovanje svih propisanih mera zaštite protiv virusa Covid-19. Svi stanovnici Dečijeg sela uživali su u Velikoj trpezi velikog srca.

Kompanija Dr. Oetker je specijalno za ovu priliku pokrila troškove nabavke stolova i klupa, organizovanja ručka, kao i nabavke mašine za pranje sudova, uz godišnju zalihu deterdžent tableta za mašinu.

Hvala Dr. Oetker!