POMOZITE NAŠ RAD SAMO JEDNIM KLIKOM!

Dragi prijatelji,

U saradnji sa mamama, pobednicama u okviru projekta “Odobrile mame”, kompanija Argeta će donirati 18.000 EUR izabranim humanitarnim organizacijama koje se bore za bolju budućnost dece, žena i porodica u šest zemalja širom regiona. U Srbiji, kao i u ostalim zemljama, biće donirano 3.000 EURA u dobrotvorne svrhe. Ključnu ulogu u dodeli donacija imaće opšta javnost, imajući u vidu da će finansijska sredstva dobiti organizacija koja prikupi najviše glasova na facebook stranici Argeta Srbija. Tim povodom, pozivamo vas da podržite ove dobrotvorne organizacije izabrane od strane Argetinih mama – svaki glas se računa!

Argetine mame iz Srbije nominovale su tri lokalne organizacije sa plemenitom misijom. Prezentovale su svoj izbor i razloge za svoju odluku na Facebook stranici Argeta Srbija, gde su pozvale javnost da im se pridruži i podrži neku od sledećih organizacija:
•             UNICEF, Škola bez nasilja
•             SOS Dečje selo Kraljevo
•             Prihvаtilište sа prihvаtnom stаnicom „SIGURNA KUĆA“ pri Centru zа socijаlni rаd Grаdа Novog Sаdа

PODRŽITE NAŠ RAD GLASAJUĆI ZA SOS DEČIJE SELO KRALJEVO!

Možete glasati svakog dana, od 3. do 31. oktobra 2013. Imajući u vidu da će “glas naroda” odlučiti o dodeli donacije, još jednom vas pozivamo da učestvujete!   Slika ispod Vas vodi ka Facebook strani na kojoj se glasa.

argeta

 

Ako želite da nam pomognete još više – pošaljite link  svojim prijateljima. Što viŠe ljudi glasa za nas veće su šanse da dobijemo ovu značajnu donaciju.

HVALA SVIMA UNAPRED!