Podrška našoj organizaciji i Centru “Jaki mladi”, kroz Hyatt Community Grants

Kao deo Hyatt Community Grants, filantropskog programa koji omogućava Hyatt kolegama širom sveta da dodele humanitarna davanja u ime korporacije, Hyatt Regency, hotel Hyatt Regency Beograd je juče objavio da će ove godine naša organizacija dobiti $10,000 sa ciljem podrške našim naporima u izgradnji porodica za decu bez roditeljskog staranja, kao i pomoći u oblikovanju sopstvene budućnosti i na taj način doprinosu razvoju zajednice.

Program Hyatt Community Grant, jedanaestu godinu za redom, daje priliku hotelima širom sveta da nominuju lokalnu organizaciju za dobijanje nagrade. Hyatt veruje da niko ne razume bolje lokalnu zajednicu i potrebe kao i moguća rešenja od onih koji žive i rade u toj zajednici. Od 2008. godine, Hyatt hoteli su pomogli da se oko $3.5 miliona dodeli na 260 adresa neprofitnih organizacija u 52 zemlje širom sveta.

“Sa ponosom podržavamo SOS Dečja Sela Srbija i Centar “Jaki Mladi” i njihov izuzetan doprinos našoj zajednici,” rekao je Hom Parviz, generalni direktor hotela. “Smatramo da su članovi zajednice integralni deo Hyatt porodice i kroz partnerstvo sa organizacijom SOS Dečija Sela Srbija i Centrom “Jaki Mladi”, iz prve ruke smo videli način na koji njihov rad doprinosi uspehu i razvoju grada u kome živimo i radimo.”

Sve organizacije koje učestvuju moraju imati značajno lokalno prisustvo i biti u skladu se sa Hyatt-ovim novim globalnim programom, RiseHY, koji je dizajniran da omogući karijere u ugostiteljskoj industriji sa mladim ljudima kojima je potrebno.

“Dobijanje ove nagrade je velika čast i zahvalni smo hotelu Hyatt Regency Beograd što su baš nas nominovali za dobijanje ove velikodušne donacije,” rekla je Vesna Mraković-Jokanović, nacionalna direktorka SOS Dečijih Sela Srbija “Sigurni smo da će ovaj novac biti od presudnog značaja u postizanju naših ciljeva koji su usmereni na pomaganje i osnaživanje naše dece, koja će uz jačanje svojih kompetenci i veština lakše dolaziti do adekvatnog zaposlenja i osamostaljivanja.”

Finansiranje Hyatt Community Grants programa je obezbeđeno od strane Hyatt korporacije. Hyatt Regency Beograd je jedan od 29 Hyatt hotela širom sveta, koji će dodeliti ukupno $365,000 neprofitnim orgnizacijama u svojim zajednicama u 2018. godini.

“U Hyatt-u verujemo da ispunjenje naše svrhe počinje sa razumevanjem potreba drugih. Ovo je osnova našeg Hyatt Community Grants programa, jer niko nije prikladniji da prepozna potrebe lokalne zajednice od naših kolega koji tu žive i rade,” rekla je Jessica Schultz, senior menadžerka za korporativnu odgovornost u Hyatt-u. “Hyatt Community Grants podržava i nadograđuje dugogodišnje angažovanje u hotelima sa organizacijama koje se bave lokalnom zajednicom kroz pružanje obuke i zapošljavanje mladih širom sveta. Radujemo se što ćemo nastaviti ovaj pozitivan zamah u budućnosti kako bismo pomogli ove organizacije koje pozitivno utiču na živote mladih.”

Od 3. do 14. decembra, Hyatt kolege na svim kontinetima će kroz svoje kanale socijalnih mreža objaviti dobitnike Hyatt Community Grants i na koji način doprinose zajednici #HyattThrive.

Za više informacija o dobitnicima nagrada Hyatt Community Grants programa, posetite link.