Partnerstvo na radost čitalaca i dece – Visa i Laguna

Visa i Laguna su pokrenule humanitarnu akciju prikupljanja knjiga za našu organizaciju, a knjige su one najbolje iz edicije Mala Laguna. koje će obradovati decu bez roditeljskog staranja o kojima brinemo kroz sve naše programe. Od 27. aprila do 27. maja za svaku kupljenu knjigu sa top-liste Male Lagune na sajtu www.laguna.rs, bez obzira na to da li je plaćena Visom ili nije, Visa i Laguna će donirati jedan primerak te knjige našoj deci.

Amelija Zubić ili Tom Gejts, sjajne knjige Uroša Petrovića ili Andrije Miloševića, „Agi i Ema“ Igora Kolarova ili klasici književnosti za decu, knjiga Sonje Ćirić „Neću da mislim na Prag“ (Nagrada Politikinog Zabavnika za 2019. godinu) ili neodoljiva slikovnica „Devojčica i meda“, samo su neke od 20 knjiga koje se trenutno nalaze na top-listi Male Lagune.

Zadovoljstvo nam je što smo partneri u projektu koji omogućava ljudima da na jednostavan i povoljan način dođu do omiljenih knjiga, ali i što ćemo time, barem na trenutak, svi zajedno ulepšati detinjstvo deci iz SOS Dečijih sela.“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Laguna već dugi niz godina daruje knjige deci bez roditeljskog staranja, i ovoga puta sa zadovoljstvom i ponosom učestvuje u još jednoj akciji koja će deci doneti osmeh.

Hvala kompanijama Laguna i Visa što misle na decu o kojoj brinemo.