Obuka za mlade u HR službi Vlade republike Srbije

Osam mladih ljudi, kojima Centar „Jaki mladi“ pruža podršku u osamostaljivanju i pronalaženju posla, imalo je priliku da u ponedeljak, 05. marta, poseti Kancelariju Vlade Republike Srbije i razgovara sa profesionalcima iz HR službe Vlade Republike Srbije, koji su ih dočekali jako srdačno, sa spremnošću odgovarali na sva postavljena pitanja i za njih održali trening „Intervjuisanje zasnovano na kompetencijama“.

Trening je održan sa ciljem da pomogne mladim ljudima da spremno dočekaju buduće razgovore za posao i sa uspehom odgovore na pitanja i zahteve poslodavca, prikazavši sebe, svoja znanja i veštine u najboljem mogućem svetlu.

20180305_104210

U okviru treninga, naši mladi su imali priliku da od vrhunskih stručnjaka uče o značaju komunikacije, kreativnosti, inovativnosti i efekivnom rešavanju problema.

U ime mladih kojima pružamo podršku i koji su iz tročasovne posete poneli i više nego pozitivne utiske, veliko hvala gospodji Ivoni Simić, savetnici za ljudske resurse u Kabinetu predsednice Vlade Republike Srbije i Milici Kaličanin, koje su juče ukazale gostoprimstvo našim mladima i samo za njih organizovale obuku, koja će im u budućem procesu traženja posla biti i više nego korisna.

20180305_120612