Obeležili smo Međunarodni dan porodice

Sa željom da podignemo svest javnosti o značaju odrastanja deteta u sigurnom porodičnom okruženju ispunjenom ljubavlju i ove godine smo, u svim našim programima i na svim lokacijama na kojima radimo, obeležili Međunarodni dan porodice.

Na gradskom trgu u Obrenovcu, u periodu od 11 do 13 časova, organizovali smo druženje sa animatorima i zanimljive igre, za sve velike i male Obrenovčane.

Obrenovac

Naš Centar za podršku porodici “Putokaz” u Nišu je, u saradnji sa predškolskom ustanovom “Pčelica”, organizovao kreativno-rekreativne radionice, u kojima su roditelji učili decu igrama iz svog detinjstva (školice, preskakanje lastiša, društvene igre i dr).

Nis
U SOS Dečijem selu u Kraljevu, organizovano je druženje SOS porodica sa hraniteljskim porodicama iz ovog grada, uz zabavno-sportske aktivnosti. Ovom prilikom smo u nebo pustili i helijumske balone sa porukama ljubavi, mira i tolerancije, koje su ispisala deca o kojoj brinemo.

U okviru programa “Solidarnost”, u svim prihvatnim centrima u kojima radimo, za decu i porodice organizovali smo kreativne radionice i različite aktivnosti posvećene ovom danu, dok je naš “Super autobus” tim obišao Vranje i za mališane organizovao izradu kreativnog rama za sliku i fotografisanje.

Adasevci

Fotografije sa obeležavanja Međunarodnog dana porodice na svim našim lokacijama možete pogledati na našoj Facebook stranici.