Novi školski pribor za mališane iz SOS Dečijeg sela

U susret novoj školskoj godini, prijatelji iz kompanije Tropic Trade su nam pomogli da decu o kojoj brinemo u SOS Dečijem selu Kraljevo, obradujemo novim školskim priborom.
Zahvaljujući donaciji Tropic Trade-a, školarci iz Kraljeva će od septembra imati nove pernice i pribor za pisanje, kao i materijal za časove likovnog, kao što su četkice za slikanje, krep papir, lepak, voštane boje i eva-pena. Ovo za nas predstavlja vrlo značajnu donaciju, jer u SOS Dečijem selu u Kraljevu imamo 64 dece školskog uzrasta, dok u Zajednici mladih brinemo o 22 srednjoškolaca i studenta, pa priprema za novu školsku godinu predstavlja veliki izazov.
Tropic Trade je kompanija koja postoji od 1991. godine i bavi se distribucijom širokog asortimana školskog pribora i kancelarijskog materijala.

skolski pribor
SOS Dečija sela, od svog osnivanja, do danas veliki značaj daju orazovanju i smatraju ga ključnim korakom na putu ka boljoj budućnosti. Zbog toga se trudimo da obrazovanje učinimo dostupnim svakom detetu i da kroz svoje programe omogućimo pristup obrazovanju i pomoć u učenju i sticanju novih znanja i veština.