Njujorški maraton – Trka ljubavi za SOS Dečije selo Kraljevo

njujork-38

Gospodja Lidija Nikolić, Senior Vice President of Global Commercial Banking with Bank of America Merill Lynch, posetila je 5. jula SOS Dečije selo Kraljevo kao deo njenih ličnih napora da prikupi sredstva za izgradnju kuće u kojoj će biti smeštena Zajednica mladih SOS Dečijeg sela Kraljevo.

Gospodja Nikolić, poreklom Kraljevčanka, trčaće 26.2 milje na ovogodišnjem njujorškom maratonu, 6.novembra 2011, pod zastavom SOS Dečijegsela Kraljevo. Sredstva prikupljena na ovaj način biće iskorišćena za izgradnju kuće u kojoj će 14 tinejdžera dobiti priliku da se pripreme za samostalan život.

U SOS Dečije selu Kraljevo, gospodja Nikolić je posetila dve SOS porodice i upoznala mnogo dece.

“Subotom popodne kad treba posle cele radne nedelje da odem na trening I trcim tri sata ponekad sam znala da se zapitam ‘moram li..?’, a snagu mi je davala pomisao na svu ovu decu ovde. Od sada, kada krenem na trening vise se nikada necu pitati moram li, sada cu pred ocima imati slike onih za koje to radim.”

Za više informacija i online donacije , molim vas da posetite web stranu SOS Amerike, organizacije koja koordinira ovu akciju prikupljanja sredstava u Americi za SOS Dečije selo Kraljevo:

https://help.sos-usa.org/nikolic