Neizmerno hvala Fondaciji Zora na podršci mladima iz našeg karijernog centra „Jaki mladi“

Fondacija Zora nas je krajem 2019. godine podržala novčanom donacijom, zahvaljujući kojoj je čak sedmoro mladih iz našeg karijernog centra „Jaki mladi“ dobilo šansu da usavršava svoja znanja i veštine. Dobijena sredstva smo uložili u školarine na osnovnim i master studijama, kurseve učenja Excel programa, polaganje vozačkih ispita B i C kategorije, kao i za kurs engleskog jezika, za ovo sedmoro mladih ljudi.

Centar za podršku pri zapošljavanju i karijernom razvoju „Jaki mladi“, koji je smešten na adresi Bulevar kralja Aleksandra 251 u Beogradu, svojim korisnicima, mladima koji su odrasli bez roditeljskog staranja, obezbeđuje savetodavnu podršku, različite obuke u skladu sa trendovima potražnje na tržištu rada, prakse i mentorske programe u brojnim kompanijama, treninge za razvoj sopstvenog biznisa, kao i finansijsku podršku u vidu grantova za pokretanje mikro – biznisa.  Samo u 2019. godini kroz ova Centar smo pomogli  175 mladih osoba na njihovom putu ka profesionalnom usavršavanju i osamostaljenju.

Fondacija Zora je osnovana 2018. godine sa ciljem pružanja materijalne pomoći ekonomski ugroženim grupama, kao i stipendiranja studenata i učenika prvenstveno iz ovih socijalnih grupa.

Neizmerno smo zahvalni Fondaciji Zora na svesrdnoj podršci našim mladim osobama i nadamo se nastavku saradnje i u 2020. godini!