Na pola puta, za ceo život

na_pola_puta1-24

Nakon tronedeljnog druženja u mladih iz Zajednice mladih sa iskusnim kuvarima i obuke u pripremanju različitih jela, akcija pod nazivom ,,Više od hrane“ u organizaciji Asocijacije šefova kuvara Srbije, RTS-a i SOS Dečijeg sela Kraljevo,, završena je ovog vikenda.

na_pola_puta2-24

Kruna ove akcije obeležena je dodelom sertifikata za uspešno završen Trening Kurs na temu Osnove poznavanja kuvarstva – pomoćni kuvar. Sertifikati su uruceni tokom gostovanja mladih i predstavnika Asocijacije, na nacionalnoj televiziji RST u poznatoj emisiji ,,Žikina žarenica“. Ove diplome i steceno znanje pomoci ce im da lakse zaokrace u samostalan zivot ali i pri trazenje posla, kao dodatna radna vestina.

na_pola_puta3-24

Posle gostovanja u emisiji, mladi su zajedno sa predstavnicima Asocijacije obišli Kalemegdansku tvređavu, posetili i osvežili se u restoranu ,, Kalemegdanska terasa“.

Nakon toga su se uputili u restoran „Tomy Truck Stop“ kojim upravlja gospodin Kostić, inicijator ovog zajedničkog projekta, u kojem su mladi u društvu svojih prijatelja iz Asocijacije, ali i donatora koji su pomogli realizaciju ovog projekta, imali priliku da se odmore, ručaju i druže se.