Kompanija Oriflame: Dom pun ljubavi za svako dete – naša inspiracija

oriflame-17

Oriflame, jedna od vodećih svetskih kozmetičkih kompanija, već drugu godinu za redom pod okriljem svoje Fondacije pomaže rad SOS Dečijeg sela Kraljevo. Cilj Fondacije jeste pomoć deci i mladim ženama kroz široki spektar obrazovnih inicijativa, s naglaskom na ostvarenje mogućnosti da sami sebi pomognu. Posebna pažnja posvećuje se sticanju veština i stvaranju prilika koje bi napravile trajne promene na bolje u njihovim životima i na taj način im pomogle u ostvarivanju njihovih snova.

U Subotu, 09.februara 2013, na svečanom okupljanju zaposlenih u Beogradu, Oriflame kompanija je prikazala rezultate rada u 2012, nagradila najvrednije saradnike a SOS Dečijem selu Kraljevo simbolično uručila ček na 800.000,00 dinara prikupljenih tokom 2012.godine.

oriflame2-17

„VAŠI SNOVI – NAŠA INSPIRACIJA, biće moto kompanije ne samo u ovoj već i u godinama koje dolaze. Mi Vam omogućavamo da ostvarite svoje snove“, rekao je gospodin Nikola Baroli obraćajući se prisutnima. „2011. godine Oriflame fondacija je započela saradnju sa SOS Dečijim selom Kraljevo. Sredstva prikupljena prodajom humanitarnih narukvica prosledjena su ovoj ustanovi i na taj način pomogli smo njihov rad i u 2012. Nastavićemo sa ovom saradnjom i u narednoj godini.“

„Dragi prijatelji, ovde sam da Vam prenesem pozdrave i zahvalnost 97 dece i mladih iz SOS Dečijeg sela Kraljevo. To su deca o kojoj brinemo uz pomoć ljudi dobre volje i velikog srca, poput Vas. Moto Vaše kompanije je VAŠI SNOVI – NAŠA INSPIRACIJA. SOS Dečije selo sanja samo jedan, ali veliki san. Mi sanjamo DOM PUN LJUBAVI ZA SVAKO DETE. Nadam se da ćemo nastaviti sa saradnjom i inspirisati Vas da zejedno ostvarimo snove naše dece“, rekla je gospodja Žaklina Popović, predstavnik SOS Dečijeg sela Kraljevo, primajući donaciju Oriflame fondacije.