Ispunjeno obećanje

ispunjeno_obecanje-18

Kao što je i najavila, kompanija Chevrolet nastavila je svoj sponzorski program  donacijom 110 000 eura za 11 SOS Dečijim selima u Srednjoj i Istočnoj Europi. SOS Dečije selo Kraljevo dobilo je  dragocen poklon vredan  10 000 eura, koji će biti upotrebljen za program podrške mladima, školarine, kurseve, opremanje nove kuće za SOS Zajednicu mladih, za grejanje i aktivnosti dece.

Donacija je simbolično uručena od strane gospodina Mileta Ivanova, predstavnika Chevroleta za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju I Albaniju na otvaranju novog salona Chevroleta, u Novom Sadu.

ispunjeno_obecanje2-19

Deca su se najviše obradovala pravoj Novogodišnjoj Vili i Pipi dugoj čarapi, koje su, igrajući se sa decom, dozvale Deda Mraza da podeli novogodišnje paketiće.

Na njegovo pitanje: “Jeste li bili dobri?”
Jedno veliko “Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!” odjeknulo je gromoglasno.

ispunjeno_obecanje3-20

Chevrolet se pobrinuo i da naši mališani zimu provedu u toplim kućama, kupujući lož ulje za sistem grejanja SOS Dečijeg sela Kraljevo. Mladi su dobili novi dnevni boravak i fond za školarine za buduće studente.

ispunjeno_obecanje4-21

U SOS Dečijem selu o deci brinemo s’ ljubavlju, u toplini porodičnog doma, vaspitavajući ih pozitivnim primerima. Kompanija Chevrolet jedan je od prijatelja koji nam u tome pomažu, ne samo donacijama. Ovi divni ljudi našoj deci pružaju više od toga – učeci ih kako se  ispunjavaju obećanja i vraćajući veru u bolje sutra.