Humanost na delu: Mazda donirala 3.000 evra za troškove grejanja u SOS Dečijem selu u Kraljevu

Regionalna Mazdina organizacija, „Mazda Central and South East Europe“ već drugu godinu za redom omogućava da jedna od SOS porodica u SOS Dečijem selu Kraljevo grejnu sezonu provede uz tople radijatore. Zahvaljujući donaciji u iznosu od 3.000 evra, koju je Mazda po drugi put obezbedila organizaciji SOS Dečija sela Srbija, troškovi grejanja u jednoj od 14 kuća u SOS Dečijem selu u Kraljevu biće pokriveni tokom cele predstojeće grejne sezone.

Ova donacija je nastavak dugogodišnje saradnje koju Mazdina evropska organizacija ima sa Međunarodnom organizacijom SOS Dečija sela, kroz donacije i pružanje pomoći SOS Dečijim selima u Austriji, Hrvatskoj, Španiji, Nemačkoj i Mađarskoj.

Svečano uručenje donacije održano je u ponedeljak, 26. septembra, u SOS Dečijem selu u Kraljevu. Donaciju je, direktorki SOS Dečijeg sela u Kraljevu, Borki Lukić, u ime Mazde uručio Igor Brankov, direktor prodaje.

Planirano je da se ova saradnja nastavi u budućnosti, kroz podršku drugim programima koje sprovode SOS Dečija sela Srbija.

Mazda je globalno poznat brend, sa sedištem u Japanu i predstavništvima širom sveta. Kompanija je poznata i po visokom stepenu društvene odgovornosti koji se ogleda u brojnim humanitarnim akcijama i sponzorstvima.