Donacija Microsoft-a – pomoć radu SOS Dečijih sela Srbija

Prepoznavši Fondaciju SOS Dečija sela Srbija kao organizaciju koja se, težnjom da ostvari svoju viziju da svako dete zaslužuje dom pun ljubavi, bori za srećna detinjstva, obrazovanje i uspešan život mladih osoba i njihovih porodica, kompanija Microsoft je odlučila da naš rad pomogne veoma vrednom donacijom svojih proizvoda i usluga ukupne vrednosti 95316 dolara.

„U Microsoft-u, mi verujemo da tehnologija može da napravi neverovatne stvari. Zbog toga smo partneri hiljadama organizacija širom sveta kao što je Vaša, kako bi pomogli jedni drugima na postizanju svojih misija. Kroz naše Microsoft društvo, pružamo alate, obuke i resurse koji mogu pomoći u stvaranju prilika i transformisati zajednice.
Čestitamo Vam što ste deo naše globalne zajednice!
Microsoft sa zadovoljstvom donira 95316 dolara vredan softver Fondaciji SOS Dečija sela Srbija kao podršku SOS programima u Srbiji.“

Direktorka Fondacije, gospodja Vesna Mraković-Jokanović zahvalila je na ovom velikom i divnom poklonu i tom priliko izjavila:

,,Vrednost poklona koji smo dobili od kompanije Microsoft nije samo novčana, ona se ogleda u tome što će, korišćenjem dobijenih softvera, kao i mogućnošću za korišćenje drugih ICT alata, znatno olakšati naš rad i povećati njegov kvalitet. Kroz razne inovativne aktivnosti, obuke i mreže za mlade, otvoreno je nekoliko novih ,,prozora“ u svet današnjice i budućnosti, a mi ćemo nastojati da ih naša deca i mladi iskoriste na najbolji način i da unaprede svoja znanja, veštine i šanse za uspešan samostalan život. Možda baš neki od naših mladića ili devojaka sutra bude inovator Microsofta. Zahvaljujemo se na dragocenom poklonu i verujemo da će naša saradnja biti nastavljena kroz kontinuiranu podršku, na dobrobit naše dece, mladih i naše zajednice“.