Dečija igra, dečiji svet

Beograd, 12. septembar 2015. godine – U zabavnom parku Maksimović na Vidikovcu, u organizaciji MODS-a (Mreže organizacija za decu Srbije) i uz podršku Organizacije kreativnog okupljanja – OKO, održana je humanitarna akcija za decu iz Obrenovca koja su bila pogođena prošlogodišnjim poplavama. Za svaku kupljenu kartu, dobijana je još jedna gratis, a deo prihoda od kupljene karte je išao za kupovinu školskog pribora za decu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kao jedan od prijatelja događaja, Fondacija SOS Dečija sela Srbija dovela je devet mališana sa čijim porodicama radimo u okviru Centra za podršku porodici, koji je deo Emergency Relief Project-a, u Obrenovcu. Mališani su imali priliku da uživaju u raznolikosti sadržaja u zabavnom parku, slatkišima i osveženju. Takođe, odgledali su predstavu Mali princ u izvođenju Teatra OKO, a imala su priliku da recituju i da plešu. Na kraju, sva deca koja su tog dana posetila zabavni park su dobila igračke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bila je ovo prilika da se deci koja se zajedno sa svojim roditeljima, uz podršku naših saradnika u radu sa porodicama, bore sa svakodnevnim poteškoćama , ulepša i ispuni dan i omogući pristup sadržajima u kojima ne mogu da uživaju u svojim malim sredinama. Centar za podršku porodici u Obrenovcu nastavlja svoj rad i pomoć ugroženim porodicama do decembra 2015. godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA