Chevrolet nastavlja s podrškom SOS Dečijih sela

chevrolet_podrska-30

Chevolet i u 2012. nastavlja s podrškom SOS dečijih sela, i to putem nekoliko novih projekata i sponzorstava. Chevrolet je pripremio iznenađenje za decu; odmor u Opatiji, predivnom turističkom odredištu. Na tri je dana Chevrolet u Opatiji ugostio decu i mlade, koji odrastaju u SOS Dečijim selima iz Srednje i Istočne Evrope. Chevrolet-ovi gosti iz SOS Dečijeg sela Kraljevo bile su naša Zoka i teta Marija. 

Deca su uživala u raznim vodenim sportovima kao i društvenim igrama na plaži. Namera je Chevroleta da se preko tog programa približi deci iz SOS Dečijih sela, i to ne samo donacijama, nego i igrajući aktivnu ulogu u njihovom svakodnevnom životu.

chevrolet_podrska2-30

Chevrolet najavljuje i početak novog sponzorskog programa – doniraće 110 000 eura SOS Dečijim selima u Srednjoj i Istočnoj Europi. Jedanaest SOS organizacija iz ove regije, uključujući i Srbiju, će dobiti donaciju od 10 000 eura.
Prošle je godine tokom proslave svojeg stogodišnjeg jubileja Chevrolet odlučio da daruje sto automobila Dečijim selima u Evropi. Prvo vozilo dobilo je upravo naše  SOS Dečije selo Kraljevo u februaru 2011. Uz pomoć svojih zastupnika Chevrolet je ponudio i besplatno održavanje doniranih automobila do pređenih 100 000 km.