Centar “Jaki mladi” na najvećem karijernom događaju za mlade

Centar “Jaki mladi” predstaviće svoje aktivnosti i usluge koje nudi mladima bez roditeljskog staranja i mladima iz socijalno i ekonomski najugroženijih porodica, na karijernom sajmu “Belgrade Youth Fair”, koji će se 20. i 21. aprila u održati u prostorijama Doma Sindikata. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo, odnosno CEO Konferencija – motivaciona konferencija, koja će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge. Pored toga, mladi će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi.

youth fair 2017
Cilj CEO Konferencije, koja će biti održana u sklopu ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa uspešnim ljudima koji će ih motivisati na karijerno napredovanje i usavršavanje, kao i na proaktivan pristup preduzetništvu, tako što će sopstvenim pozitivnim primerima razbiti mitove o uspehu i ojačati želju mladih za sticanjem novih znanja i veština. Video prošle CEO Konferencije u Beogradu možete videti putem ovog linka: https://youtu.be/8NxdpsILzwU

Mladima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

Svoje mesto na najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati prateći sledeći link: http://youthfair.rs/prijavi-se/.

Dođite da se upoznamo i da saznate koje usluge nudi Centar “Jaki mladi”!