Biti deo nečijeg odrastanja je naše najveće zadovoljstvo

Kao da je juče bilo, sada već davne 2007. godine, kada je u SOS Dečije selo Kraljevo sa svojom sestrom i dva brata došla jedna posebna devojčica, radoznalog pogleda i puna zanimljivih pitanja. Tamara se sjajno uklopila u okruženje, a nakon odrastanja u Selu, prešla je u Zajednicu mladih sa napunjenih četrnaest godina.

Tamara je diplomirala na Visokoj tehničkoj školi, a uspela je i da završi brojne obuke, kurseve i radionice na kojima je usavršila svoje znanje. Uvek ambiciozna i motivisana, Tamara je 2019. godine uspešno završila i specijalističke studije, u roku.

Uvek nas obraduje kada nam se Tamara javi i kada podeli sa nama novosti iz svog života, a vest od nedavno nam je posebno izmamila osmehe na licu. Tamara je i zvanično rekla ‘DA’ svom suprugu, a bila je uzbuđena da podeli sa nama da je uskoro očekuje još jedna životna uloga – uloga majke! Uvek nam je puno srce kada nam se neko od naših mladih javi sa ovako lepim vestima, kao što je Tamarina.

Biti deo nečijeg odrastanja i gledati kako do juče malo dete danas postaje samostalna, odrasla osoba, na dobrom putom, predstavlja nam najveće zadovoljstvo.