AmChamps i SOS Dečija sela na Beogradskom maratonu

U subotu 16. aprila zaposleni u kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji (AmCham Srbija) i učesnici programa „AmChamps – Mladi lideri promena“ učestvovali u su Trci zadovoljstva na 29. Beogradskom maratonu, noseći posebne majice sa natpisom „Trčimo za decu“, sa ciljem prikupljanja sredstava za rad SOS Dečijeg sela u Kraljevu.

Brojnom timu humanih trkača pridružili su se i srednjoškolci iz Zajednice mladih SOS Dečijeg sela Kraljevo, koji su pokazali svoj sportski duh učešćem u Trci zadovoljstva od 5 kilometara beogradskim ulicama. Zahvaljujemo svima koji su pokazali humanost i dobru volju učešćem u trci i celodnevnim druženjem sa našim srednjoškolcima.

Američka privredna komora u Srbiji kroz svoj program „AmChamps – Mladi lideri promena“ ove godine podržava rad SOS Dečijih sela, nizom aktivnosti koje uključuju prikupljanje sredstava, prenošenje znanja i veština i druženje sa decom i mladima iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu.

„AmChamps“ je jedinstveni godišnji obrazovni program Američke privredne komore, osmišljen sa ciljem jačanja liderskih potencijala mladih menadžera i studenata, i promocije kompanija članica Američke privredne komore kao društveno odgovornih subjekata i izvora stručnih znanja na najvišem nivou.